Da, am blog :)

Discutiile din ultima vreme, de pe diverse platforme de socializare electronica, au gravitat in jurul ideei “auzi, dar tu de ce nu-ti faci blog?”.

Initial mi-au venit in minte argumente de ce sa nu ai blog. De ce ar fi cineva interesat sa citeasca ce zic altii? Si totusi vorbim de istorie doar atunci cand avem insemnari si se pare ca oamenii gasesc placere in a citi ce zic altii. Suporturile de scris au evoluat de la peretii grotelor, la papirusuri pana la mediul virtual de azi, cand se discuta de moartea unei ere, cea a presei scrise si nasterea uneia noi, in spatiul virtual.

Creste numarul cititorilor cu cat ai ceva mai interesat de spus. Asta este adevarata incercare.  Sper sa nu ii dezamagesc pe cei care m-au indemnat sa fac acest blog!

Sfera mea de interes e comuna cu a celor mai multe persoane de varsta mea. Am un job care imi place, ma intalnesc cu prietenii, calatoresc si citesc. Stau la o cafea pe chat cu prietenii si uneori reusim sa ne vedem la o cafenea adevarata :).

Incerc ca zgura care ne inconjoara sa nu ma schimbe si totusi simt de multe ori ca e greu sa iti pastrrezi traiectoria pe care ti-ai propus-o. Asta nu mi-a luat energia de a incepe cateva proiecte ambitioase. Unul dintre ele sustine schimbarea personala ca urmare a lecturii de calitate. Am sa incerc ca prin scurte recenzii sa va argumentez de ce merita sa cititi anumite carti.

Cel de al doilea proiect vizeaza un alt tip de schimbare. Una colectiva, care vizeaza pentru inceput sectorul 5. Nu merita sa fie “sectorul care este”. Alternative sunt si trebuie sa le gasim impreuna.

Ma bucur sa va pot spune ca in ambele proiecte nu sunt singura, ci alaturi de o echipa minunata de tineri foarte entuziasti. Va asigur ca au nevoie sa fie sustinuti sa simta ca munca lor nu e in zadar iar imbunatatirea realitatii care ne inconjoara nu e un vis irealizabil. Pentru asta vom avea nevoie de orice sugestie pe care ne-o puteti da.

Am sa va tin la curent cu fiecare pas pe care il facem.

O zi frumoasa,

Denisa

9 Responses

  1. chiar asa, de ce nu ti-ai facut pana acum blog? :PPPPPPP

  2. vreau si eu sa schimb in bine cartierul in care locuiesc, Panduri din sect. 5. Cine si ce face pe aici? ca de unul singur nu reusesc sa scap nici de cainii de pe strada…vreu s aparticip la actiuni…ale partidului (suna bine , nu?) sau ale comunitatii..

  3. Felicitari pentru blog!

  4. Hei, acum ţi-am văzut şi eu blogul! Mă bucur că vom putea comunica! Salutări lui Bogdan!

  5. am aflat recent de blogul tau … e foarte ok o sa il citesc in continuare …am si eu pentru presedintele nostru de 2 lei o poza http://patratzel.com/neseriosu/2-lei/

  6. Felicitari ca ti-ai facut un blog! Eu inca nu am reusit si am nevoie de echipa.

  7. Well, multa bafta. Sa ai un blog nu e ceva iesit din comun. Pe unii chiar i-ajuta sa traiasca. Dar orice ai face, cand iti dai seama ca aici incetul cu incetul devine o alta casa a ta, atunci e gata, nu te mai desparti. Socializarea este super. Totul este sa stii cu cine si pentru ce. Apropo…beau cafea si te citesc…e cam cum ziceai si tu la inceputul postarii…
    P.S. Am zis asta de multe ori: in viitoarele campanii electorale, blogurile vor inlocui tonele de afise. Si emisiunile tv.

  8. Buna Denisa!Ma bucur enorm ca am gasit acest blog al tau….o sa fiu un fan al acestui blog….si-ti doresc mult noroc in toate proiectele….sper sa ne mai vedem intr-o buna zi! Anca (curs Manager Resurse Umane-Bucuresti)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: